Ur gammalt perspektiv

Ur gammalt perspektiv

Satt och kollade igenom några gamla filer och fann några bilder som jag tagit. Bilderna är över gamla byggnader och platser i Ronneby. Min tanke var att ta nya bilder på gamla platser i stan och göra dem gamla till utseendet. Översta bilden är på vårat stadshus som byggdes 1970 för att ersätta det gamla rådhuset.


old Ronneby 08

Bilden ovan är på bron vid vattenafallet. Bilderna är tagna under en promenad med Fotoklubben då vi gick runt i stan och tittade närmre på gamla delar som finns kvar. Det finns en del gränder och hus kvar som man egentligen inte tänker på är riktigt gamla.  Tittar man närmre på delar av Ronneby ån så kan man se fästen av gamla broar, en del av dem tänker man inte på förrän man tittar på gamla bilder och får tanken ”Har det varit en bro där”.

old Ronneby 013(1)

Bilden ovan är ifrån Brunnsparken. En mycket fin park att ta promenader i och med vackra vyer att fotografera. Dock har parken sett bättre dar, bilder från förr får en att vilja att parken sett lika dan ut även idag.

old Ronneby 09

Denna bilden är över ett gammalt område som klarade sig ifrån den historiska branden april 1864.

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Vackra bilder helt klart
  🙂

  1. Tack 🙂 ska se ifall jag kan ta fler i samma stil.

   1. Vi få se till att ta lite steampunk bilder , vad tror du om det 😀

    1. Visst får vi göra det, dock saknas det lite rekvisita 🙂 Skulle jätte gärna ta lite porträtt bilder i Steampunk anda. 😀

Kommentera

Stäng meny