Uppdrag Ny logo


Jag fick frågan för ett tag sedan om jag ville göra en ny logga till Christer Holm som skulle vara enkel och modern. Självklart, vad gör man inte för en kär vän.
Inatt när jag inte kunde sova började min hjärna vara kreativ som vanligt och jag kunde se denna logga framför mig. Hade jag inte haft ett tidigt möte på morgonen hade jag nog redan gjort den inatt.
Det är härligt att se en ide bli till verklighet och samtidigt bättre än vad man väntat sig. Att sedan idén blir uppskattad och får äran att synas på en annan sida är en underbar tillfredsställelse.

Jag har hört den senaste tiden att mina logotyps är riktigt snygga och bra gjorda, man kanske ska börja göra till andra med. Den här blev jag riktigt nöjd med så varför inte gå in och se hur den ser ut live hos Christer Holm. Tack för förtroendet och mycket roligt att du gillade den Christer Holm.

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Varsågod, det var roligt att göra den. 🙂

Kommentera

Stäng meny