JagCreativlife är tänkt som en samlingsplats för mina intressen och kreativa projekt, nya som gamla. Den senaste tiden har jag mest jobbat med fotografering, RC Racing, Pralin tillverkning och webbdesign. Mycket av vad jag kommer att lägga upp här kommer just handla om det, tankar, setups och tekniker.

Fotografering har jag varit intresserad av sedan jag var liten och följde med min far ut för att fotografera.
Jag fick låna min fars gamla Pentax och vi gav oss ut i naturen. Med filmrullar fyllda med foton så kom vi till processen att framkalla dem. En process som tyvärr har försvunnit med den digitala eran.
Jag lärde mig inte så mycket om kamera teknik direkt men intresset växte och satte sin rot.

RC Racing intresset har jag även det fått av min far då han tog med mig som liten för att kolla på tävlingar.
Jag sparade länge för att kunna köpa min första buggy och sedan dess har jag varit fast för hobbyn.
Tyvärr fick hobbyn läggas på is. Men jag har nu införskaffat mig en ny buggy och utrustning och hoppas på att bli redo för kommande tävlingar. Mer om detta kan ni läsa genom att klicka på länken i menyn eller gå in på www.thercjournal.nu.

 

Kommentera

Stäng meny