En ny erfarenhet

En ny      erfarenhet

Satt och funderade på vad min första post skulle vara, varför inte något från det gångna året. 2013 var ett år med mycket händelser, tyvärr mycket tråkiga och jobbiga.  Men jag tänkte fokusera mer på en roligare och mer specifik händelse, nämligen mitt första jobb som bröllopsfotograf.

Fick ett samtal av min vän Kjell där han frågade om jag skulle vilja ställa upp som fotograf på han och Carinas bröllop, självklart ställer jag upp.

Men efter att jag tackat ja så kom nervositeten, vilken typ av bilder ska jag ta och vart ska vi ta dem? Satte mig och fundera och kom på många bra platser, men kommer då på att jag har inget bra objektiv för ändamålet.


jag 002

Slänger mig på datorn och börjar genast kolla efter ett bra objektiv. Hittar ett bra zoomobjektiv för en billig peng, men hinner jag få det i tid? Gör beställningen och håller tummarna.
Två dagar innan bröllopet får jag mitt objektiv och jag börjar genast känna mig lugn.

Carina & Kjell
12 Oktober, 2013


007 Carina och Kjell bröllop 121013

 

009 Carina och Kjell bröllop 121013

031 Carina och Kjell bröllop 121013

Hur gick det då? Med ingen tidigare erfarenhet så gick det mycket bättre än jag väntat mig. Att fotografera innan själva vigseln kräver lite planering, vilket jag missade en del av. Men det kommer jag att ta med mig nästa gång, samt vad för utrustning som kan vara bra att ha med sig.


201 Carina och Kjell bröllop 121013
 


Kjell och Carinas bröllop dukning

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jag är den första att kommentera , jag tycker det verkar bli bra , jag gillar bidlerna samt din vattenmärkning, den är snygg.

    1. Tack det är roligt att höra, ja jag är riktigt nöjd med vattenstämpeln.

Kommentera

Stäng meny