Naturlig fotostudio

Naturlig fotostudio

Igår var en full späckad dag. Först ut en tur till RC banan för lite hjälp med mina grejer, helt underbart att få känna lite metanol doft igen. Sedan blev det ett mysigt 4års kalas hos min sambos syster med familj. God mat och fika och givetvis mycket bus 🙂

När vi på kvällen körde hem så passade vi på att stanna till vid ett ställe jag länge velat fotografera vid.
Kamerorna vad med och ljuset var inte så skarpt, så det kändes dumt att inte ta chansen när vi ändå åkte förbi.

Jag har inte tagit så mycket porträtt bilder men tycker jag fick till några bra. Jag har nog en hel del kvar att lära mig om vad som bör tänkas på när man fotograferar porträtt. Har ni några tips om hur jag kan förbättra mig eller tycker jag redan gör bra så tveka inte att skriva till mig och berätta.


Annlo 01 liten


Annlo 02 liten


Annlo 03 liten

Det jag kände var svårast var att inte få bilden att se ut som ett skolfoto. Jag har för övrigt inte gjort något med bilderna mer än krympt dem.


Annlo 04 liten


Annlo 05 liten


Annlo 07 liten


Annlo 11 liten

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Bra bilder Martin. 🙂 och det var kul att läsa att du gjort lite sådana saker som du vill göra. Keep it up Martin. Det här inlägget andades glädje och det är bra.

    1. Tack, jo det var riktigt roligt. Blir nog att ta sig dit igen och försöka ta lite fler bilder. 🙂

  2. Va fina bilder! 🙂
    Var är dom tagna?
    Du får gärna ta några ”action” bilder på banan någon gång. 🙂

    1. Tackar, De är tagna i bräkne hoby efter bensin macken. Jo jag har funderingar på att ta lite action bilder, tänkte jag skulle försöka ta lite när jag kör med sen och förstora upp. Kan bli riktigt snygga tavlor haha

Kommentera

Stäng meny