Möbler för alla tillfällen

Möbler för alla tillfällen

Det här inlägget är i samarbete med www.azdesign.se

Jag har funderat i många år om att öppna eget. Företag som Spelbutik, Klädbutik, Café och restaurang.
Mitt café var tänkt att vara en kombination av Café och spelbutik för brädspel. Här skulle man kunna fika och träffa nya vänner medans man spelar spel tillsammans.
Det har blivit en hel del spanande efter bord till restaurang med åren då jag lättast hittar riktigt snygga bord i den kategorin. Inte bara bord för inomhus miljö utan även för utomhus miljöer. Sedan har vi ju så klart stolarna till restauranger som helt klart är de skönaste stolarna att sitta på. Men tyvärr har denna idén inte blivit av på grund av dåliga lediga lokaler.
Men jag har inte gett upp drömmarna än, vem vet det är kanske jag som inom några år driver en restaurang eller Café.
Jag kommer självklart inte sluta kolla efter restaurangmöbler då tankarna om café fortfarande är intressant.

Oavsett vad det är man ska öppna för företag så behövs det möbler av något slag.
www.azdesign.se tillhandahåller ett brett utbud och med bra kvalitet av just det och det är här jag kollar efter mina möbler. Det är inte bara restaurang möbler de har utan även Kontorsmöbler, Eventmöbler, Utemöbler och Konferensmöbler. Här kommer du garanterat hitta det du söker.
Själv tittar jag nu mycket efter Kontorsmöbler och eventmöbler då jag funderar på att starta eget inom marknadsföring.
Så för att sitta bra och jobba vid en dator hela dagarna så behövs det ett bra skrivbord, gärna ett höj och sänk bart. Men också en bra ergonomisk stol som avlastar när man sitter långa stunder. Sedan har vi ju bord och stolar till kunderna som kommer på besök. Så snygga och sköna stolar behövs även till det.
Även vid möten behöves det bra bord och sköna stolar då möten kan ta lång tid.

Det här inlägget är i samarbete med www.azdesign.se

Kommentera

Stäng meny