Mer planering och struktur

Mer planering och struktur

Den här veckan har bestått av mera planering och struktur.

Mitt schema är inte helt klart men det börjar ta form. Jag har lagt mycket funderingar på att strukturera upp bloggen lite mera. Det vill säga att jag funderar på att flytta över inlägg inom blogg relaterat till min andra blogg MaSpotlight.se. Än så länge har jag inte lagt så mycket fokus på den men har nu bestämt mig för att där kommer jag lägga upp blogg relaterat material samt tips och inspiration inom företagande, ekonomi och WordPress relaterat material.
Jag kommer självklart meddela er när denna flytten sker så ni hittar till de här inläggen.

Vad kommer då hända med den här bloggen?

Min planering över creativelife.nu kommer att innebära bättre struktur och mindre kategorier så det blir lättare för er att navigera.
Fokus på kategorier kommer att vara Personligt, Livsstil och Kreativt. Det är så planen ser ut just nu men det kan förekomma att någon mer kategori kommer att läggas till. 🙂

Jag har även lagt lite tanke på att planera och strukturera upp starten på årets nya bygg projekt. Hur det ska finansieras och vart jag ska vara och bygga.

Kommentera

Stäng meny