Laddar med solenergi

Laddar med solenergi

Laddar med solenergi. Ja då har solen äntligen hittat ut från molnen och nu väntas bara värmen.

Lagom till att solen tittar fram så åker jag på förkylning. Jag har nu några dagar legat till sängs och fångat så mycket sol som möjligt.

Jag har även under en period haft det väldigt kämpigt med min ångest och panik. Jag har haft lusten att bara ge upp och skita i mina planer för eget företag och allt annat. Men jag gjorde som så att jag lät det bara rinna av. Jag lät bara alla känslorna och tankarna komma och accepterade att de fanns där. Det blev några dagar som inget gjordes på men så är det ibland.

Just nu ska jag sätta mig med planerandet av min företags ide samt jobba lite på vad mer jag vill påbörja under det här året.
Funderar lite på om jag ska ta tag i min hälsa och börja cykla och träna i den mån som jag kan för ryggen, och försöka förstärka min kropp så smärtan inte blir lika påtaglig. Det här har jag även funderingar på att blogga om.

Något som kan vara intressant?

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Jepp, funderar på att lägga den bloggen som en del av creativelife till en början.

Kommentera

Stäng meny