Gästbloggare: Christer Holm

Det här med att vara kreativ, ja det faller ganska naturligt på min lott. Fast nu handlar det inte om att göra en nya design till bloggen utan att renovera en hel lägenhet.

Tanken från början var väl inte att det skulle bli så här stort som det blev, men det växte och nu helt plötsligt står man i en lägenhet som är proppfull med verktyg, målarpenslar samt färg. Ja det blev ett projekt som vi är långt ifrån klara med, man skulle kunna säga att vi är bara framme och nosar på det hela.

Så vad är det vi har gjort nu de senaste månaderna!
Rivit ner tapeter, spacklat , slipat och målat. Allt det här har vi gjort i två rum just nu, det ena rummet är min sambos sons rum det andra är vårat. Vi anlitat ett företag för att bygga en vägg mitt i vardagsrummet så jag och min sambo kunde få ett eget sovrum. Detta rum är det andra rummet vi har målat och spacklat, det blev mycket mer än vad vi hade trott med att renovera lägenheten. När vi sen är klara med första delen av renoveringen så kommer vi gå på del två som innebär min dotter rum samt hall och kök. Badrum behöver vi inte renovera då det redan är fint nog.

På det hela så har vi lyckat göra om en trea till en fyra så vi alla har var sitt rum, det är lite trångt men det fungera för oss. Skulle jag göra om det här igen, absolut det är en otroligt rolig resa trotts att det är jobbigt periodvis.

Till sist vill jag säga: Har ni en dröm, förverkliga den för din egen skull. Du kommer att ångar dig annars. Att renovera lägenheten är en av mina drömmar och att får göra det med in sambo är helt underbart. Tack vare att vi gör det tillsamman så har vi kommit varandra så mycket närmare.

Jag vill tacka Christer Holm för att han ville vara gästbloggare hos mig och dela med sig av sin kreativa vardag den senaste tiden, besök gärna hans blogg.

Detta inlägg har 4 kommentarer

    1. Varsågod, det var roligt att läsa. 🙂

Kommentera

Stäng meny