Fredag till idag

Hej kära vänner.
Söndag idag och man har haft en bra helg än så länge.

Fredag:
Efter Ann-Louise slutat jobbet hämtade jag henne för att köra direkt till Mörrum och till hennes syster och familj. Deras son ville vi skulle komma och se på när han spelar match på Lördagen. Mysig fredag blev det med god mat och mys med barnen, ja hunden fick bra med uppmärksamhet med. 🙂 Tyvärr glömdes min kamera och därför blev det inga bilder av helgen.

Lördagen:
Upp tidigt för att äta frukost för att sedan ta oss till Asarum för Knatte cupen i fotboll, de skulle möta Asarum och Karlshamn. Deras son spelade 4 matcher var av 2 förluster, 1 oavgjort och sista matchen blev riktigt spännande och de fick äran att vinna för första gången. 4-2 blev det och 8 barn hoppade av glädje. Det är så roligt att ha fått följa deras framgång, att se hur mer och mer de börjar spela som ett lag.
Vi firade det hela med att åka till Mc-Donalds för lite hamburgare. Resten av dagen blev mys med film, god mat och Många skratt. Jag och min svåger tog hunden på en promenad på kvällningen och sedan var det dags för oss att åka hem.

Idag:
Idag är vi hemma och jag försöker planera vad som ska ske. Jag vet att jag ska hem till min far och vara dator support. Dock vet jag inte om han vill ha hjälp med något mera så får se när man kommer hem igen. Blir nog även att sätta sig och försöka fixa designen på min nya sida så den kommer igång. Ska försöka fånga lite sol idag men tittar ut nu och det ser ut som solen kommer försvinna igen. 🙁

Hur har er helg varit hittills?
Hoppas ni alla får en fortsatt härlig Söndag.

Detta inlägg har 4 kommentarer

    1. hehe ja det kan jag tänka mig, du ser ut att ha det bra i Spanien.:)

  1. Min helg har varit inspirerarnde och frustrerande på samma gång .

    1. Det förstår jag, hoppas det löser sig med datorn.

Kommentera

Stäng meny