Föreläsning om Finansiering

Föreläsning om Finansiering

Ikväll har jag varit på en föreläsning om finansiering.
Nyföretagarcentrum anordnar då och då gratis föreläsningar som vem som får gå på. Tidigare föreläsning har varit bland annat om ekonomi och en inblick i programmet Fortnox.

Jag vill tacka Annika Grünfeld på Nyföretagarcentrum och Malin Svensson på SEB som gjorde det här möjligt. Tack även för att ni stannade och höll det för mig trots att jag var den enda som dök upp. Nu vet jag vad för finansieringsmöjligheter det finns och kraven för att få dem. Allra viktigast är så klart att jag nu vet vad jag ska välja för företagsform och finansieringen som är bäst för mig. Det var mycket intressant och berikande och hoppas på fler tillfällen. Jag kan verkligen rekommendera att gå på de här föreläsningarna, även om man inte är i behov av kunskapen nu så kanske det blir aktuellt i framtiden.

För er som missade det här tillfället men vill gå på andra föreläsningar så får ni chansen den 19 Feb i karlskrona, då är det föreläsning om Marknadsföring på Facebook som gäller.
Mer info om föreläsningen finner ni HÄR.

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Gött, då ska jag bara planera min dag så kna vi åka tillsammans. Får se hur jag gör efter utbildningen, blir kanske en burgare på BK innan vi drar vidare. 🙂

Kommentera

Stäng meny