En kylig morgon

En kylig morgon

God morgon underbara vänner. Eller rättare sagt Förmiddag. 🙂
Då är vi inne på Tisdag, känner mig lite seg och trött så jag sitter just nu med en kopp kaffe i soffan och hoppas på att snart piggna till.
Funderingar för dagen är att sitta lite med bloggarna och att sätta mig ner och gå igenom lite spelregler för några brädspel som jag än inte hunnit lära mig och spelat.
Kanske även kommer att leta upp mina färger så att jag kan måla figurerna. Spel blir så mycket roligare med målade figurer tycker jag.
Frågan är bara vad jag lagt dem på för bra ställe. Jag hoppas inte de ligger i källarförrådet för då är det inte ett lätt uppdrag att hitta dem.

Igår var en sådan dag då jag kände mig riktigt seg och nere. Min motivation var inte på topp så det blev en dag att bara ta det lugnt. Jag får ibland nätter där jag inte får sova något alls, vilket resulterar till att man inte är på topp dagen efter.
Fick även rycka ut och hjälpa en vän i nöd kl 06:30. Hans bil vägrade att starta så det fick bli att ge mig ut och bokstavligt talat hacka mig in i bilen. Allt snöande och töande hade gjort all snö till ett tjockt lager av hårt täcke över hela bilen. Men när jag väl kom till platsen så kablade vi igång hans bil och han tog sig till jobbet.

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Ja vissa dagar blir tyvärr så! Härligt sv dig att ändå hjälpa en vän! Kram

  1. Försöker finnas för mina vänner så mycket som jag kan. 🙂 Kram

 2. Tur att det är en bättre dag idag 🙂

  1. Jo idag är en bättre dag och det känns skönt. 🙂 Fick bättre sömn i natt.

 3. Så fin vinterbild! ❄️?och usch, det ska inte vara lätt alla dagar i livet… skönt att dagen idag är bättre iallafall! ?önskar dig en fin kväll! ?

  1. Tack 🙂 Nä det är klart, då uppskattar man mer de dagar som är bra. 😉 Tack, önskar dig detsamma. Kram

 4. Va roligt med brädspel, vad är det för spel?
  Man spelar för lite sånt nu förtiden tycker jag..

  1. Ja det är mycket roligt och rogivande tycker jag och fler borde spela mer brädspel. Spelen jag ska läsa på regelerna för är Mansions of Madness som är ett skräck/Mysterium spel där man går med sina figurer runt i huset för att lösa gåtor tillsammans och undvika att dö av monster. 🙂
   Det andra spelet heter Mice and Mystics som är ett äventyrsspel där alla spelare tar form av en mus och tillsammans ska undvika fienderna och ta sig vidare.
   Det 3:e spelet som jag har heter Star Wars X-Wing och är ett krigs figursspel där ena sidan är rebellerna och den andra Imperiet.

   Mer om spelen kommer att läggas upp. Jag har bara inte bestämt mig för om det ska hamna på denna bloggen eller om jag ska starta en blogg till om enbart brädspel. Jag har ju trots att ett stort och brinnande intresse för bräd och kortspel. 🙂

 5. Riktigt kallt här 🙁 I dont like it..

  1. Då är vi två, jag längtar till värmen och solen kommer. Trodde den var på väg förra veckan med som kom det här vädret. 🙁

Kommentera

Stäng meny