Dags för pause

Dags för pause

Då var man tillbaka vid tangentbordet och dags för en pause. Har under senaste veckan mått riktigt dåligt och haft kraftig ångest och panik. Utöver det så har jag även haft fruktansvärt ont i ryggen och nacke/axlar. Så därför har jag varit frånvarande från bloggen. Jag mår fortfarande dåligt och känner att jag behöver strukturera upp mitt liv lite så jag kommer inte vara super aktiv på ett litet tag. Självklart kommer jag inte lägga ner men vet inte vart jag vill att livet ska ta för väg och vilka val jag ska göra. Att höra negativa åsikter har nu gett mig dåliga tankar och jag känner mig inte på humör för något.

Hoppas ni alla mår bra och har en fin Tisdag.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Skönt att du lyssnade på vad jag sa imorse . Ta en ordentlig funderare och res dig sen som fenix 🙂 du fixar det här min vän 🙂

Kommentera

Stäng meny