Busfrön på besök

Busfrön på besök

De senaste två dagarna så har jag blivit mött av två busfrön efter jobbet. Igår passade vi Smulan även kallad Bandidos. Började kvällen med en promenad medans vi hämtade mat. När vi kom hem och skulle till att äta så tog hon fram sina puppy eyes, man kände sig väldigt elak som inte delade med sig.
Efter maten satte vi oss i soffan och tänkte mysa lite, men mysa vad är det? Det var mycket roligare och leka ”inte nudda golv” mellan sofforna.  Blev även ett tappert försök att bli kung över bordet hehe. Efter mycket flåsande och spring till dörren så misstänkte vi att det kanske va lite för varmt i lägenheten för Smulan, så det blev en långpromenad i snön istället.
Tänkte jag skulle fotografera henne, men det var inte så lätt. Varje gång jag tog fram kameran så sprang hon och ställde sig bakom mig. Ingen linslus här inte. Lyckades fånga henne på bild i alla fall, tack vare att hon bestämde sig för att mysa med min sambo. 🙂


smulan 002 watermark

Idag var det Fox tur. Jag har nog aldrig blivit så ”utskälld” när jag kommit hem. Jag han inte sätta mig förrän Fox ville upp i knäet för att mysa, pussa och busa. Varje gånga jag slutade klia så blev jag utskälld och påhoppad hehe, tog lite tid innan jag förstod hur han ville bli kliad.

Eftersom jag inte kunde sätta mig utan att busfröet  klättrade på mig så tog vi en promenad, tänkte att en promenad skulle få honom lite lugnare. Så fel vi hade, när vi kom hem va det igång igen. Vart jag än gick hade jag en svans som bökade och puffade på mig, och satte jag mig ner så var han där och ville mysa. Trodde det skulle lugna ner sig när matte kom, men tänk så fel man kan ha. ”Titta på mig matte, jag har en ny mys kompis”. 🙂

Under de här två dagarna så har saknaden av hund blivit starkare. Smulan och Fox gör bra reklam för Siberian Husky.

fox 001 watermark


fox 002 watermark

Vi tackar deras fina och goa matte jätte mycket som lät oss få låna de här underbara Husky vovvarna några timmar, det gör vi gärna fler gånger.

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. tack, Var bara lite svårt och få bra bilder på Smulan. Men jag tycker jag fick två fina bilder. 🙂

Kommentera

Stäng meny