Besökte Moonreptiles

Besökte Moonreptiles

Idag har varit en lärorik dag. Började dagen med ett besök hos en vän som driver bloggen moonreptiles.se. Blev ombedd att fotografera hans små fyrbenta vänner. Att fotografera ödlor var en ny erfarenhet för mig, ena sekunden ligger de stilla, men på två röda så befinner de sig på ett helt annat ställe.

En rolig händelse var när jag hade zoomat in  på de två Skäggagamerna Link och Zelda, när de plötsligt vände sig mot mig med arg blick och tog språng. Kan säga att jag hoppade till lite för det var jag inte beredd på hahaha, för mig var de ganska nära.


reptile 07
 


reptile 09
 


reptile 10
Även Leopardgeckorna Tifa, Yuna och Cloud fick sin del av rampljuset. Även där fick jag arga blickar.


reptile 01
 


reptile 03
 


reptile 04
 


reptile 02
 


reptile 05
 


reptile 06
 

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Trevligt inlägg tycker jag, ja visst blev de lite arga, kanske trodde kameran var ett hot mot dem 😛

    1. Tack,Ja eller så blev det lite för mycket uppmärksamhet för dem ^^ Får se hur arga de blir nästa gång hehe

  2. Jaha med så söta bilder så blev ja ju ödle sugen igen….

    1. haha ja visst blir man, har själv funderingar på att skaffa lite ödlor lite längre fram 🙂

Kommentera

Stäng meny