Skrivbord av lastpall #3

Äntligen har dagen kommit då skrivbordet står monterat i hobbyrummet. Kom att tänka på att jag tänkte fel under bygget. Jag har låtit plankor sticka ut lite längre mot väggen för jag tänkte att det syns ju inte. Men det gjorde rätt mycket, den smalare delen blev för lång. Som tur var hade min svåger med sig sitt cirkelsåg så vi kunde kapa lite så att det fick plats.

Övrigt som är kvar att göra är lackning, bygga skåpet samt bygga lådorna. Men vi behöver ta en tur till Ikea för att köpa skenorna till lådorna, har vi tur kan vi kanske hitta något användbart på fyndet. Lackningen kommer vi förhoppningsvis göra rätt snart.

Vad tycker ni gjorde jag rätt val att låta bli att betsa sidorna/benen för att ge en kontrast?

Leave a Reply

7 Comments on "Skrivbord av lastpall #3"

Kommentera

Sort by:   newest | oldest | most voted
icaibloggen
Guest

Sv: Kan förstå din känsla! Förr vågade jag inte alls prata i grupp typ. Men lättare nu 🙂

Hanna
Guest

Vad snyggt det kommer bli!

Christer Holm
Guest

Det ser bra ut
Inte redigt som jag hade räknat med men det ser bra ut.

Fröken Hauffman
Guest

Ursnyggt!

wpDiscuz