Skrivbord av lastpall #3

Skrivbord av lastpall #3

Äntligen har dagen kommit då skrivbordet står monterat i hobbyrummet. Kom att tänka på att jag tänkte fel under bygget. Jag har låtit plankor sticka ut lite längre mot väggen för jag tänkte att det syns ju inte. Men det gjorde rätt mycket, den smalare delen blev för lång. Som tur var hade min svåger med sig sitt cirkelsåg så vi kunde kapa lite så att det fick plats.

Övrigt som är kvar att göra är lackning, bygga skåpet samt bygga lådorna. Men vi behöver ta en tur till Ikea för att köpa skenorna till lådorna, har vi tur kan vi kanske hitta något användbart på fyndet. Lackningen kommer vi förhoppningsvis göra rätt snart.

Vad tycker ni gjorde jag rätt val att låta bli att betsa sidorna/benen för att ge en kontrast?

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Sv: Kan förstå din känsla! Förr vågade jag inte alls prata i grupp typ. Men lättare nu 🙂

 2. Vad snyggt det kommer bli!

  1. Tack, ja det ser bra ut. Ska sätta upp några bräder med mot väggen så jag kan sätta verktyg samt tidningar och dylikt 🙂

 3. Det ser bra ut
  Inte redigt som jag hade räknat med men det ser bra ut.

  1. Ska jag vara ärlig så blev det inte riktigt som bilden jag hade i huvudet men det blev bra. 🙂
   Jag var tvungen att tänka om lite under bygget.

  1. Tack, jag har dock lite kvar att göra på skrivbordet. men kolla in min sida då och då eller följa mig så kommer det mer om skrivbordet och mycket mer. 🙂

Kommentera

Stäng meny