Välkommna till Creativelife.nu, Roligt att du hittat hit och intresserad av att veta mer om mig och bloggen. Här på Creativelife kan du läsa om min vardag och mina intressen inom Livsstil, kreativitet, Inredning och Design och mycket mer.

Bloggens Historia:
2014 – Bloggen blev en fotoblogg. Med stort intresse för fotografering startade jag den här bloggen. Men eftersom mitt jobb krävde så mycket tid så han jag inte riktigt med att fotografera så mycket som jag ville. Jag valde då att lägga bloggen på is.

2016 – Nu tas bloggen fram igen och görs nu om till en blogg om kreativitet. Intresset för skrivandet var redan stort men växer sig även nu starkare. Min sambo Ann-Louise får även en plats på bloggen för sitt kreativa intresse.

2017 – Under det här året görs bloggen om till en med allmän blogg och kategorierna Livsstil, Inredning och Design läggs till.
Under det här året tar mitt liv som Influencer fart och drivet att växa bli även större. Slutet av det här året så försvinner Ann-Louise för att gå vidare med en egen blogg.

JagMartin Andersson
Jag är en hårt självkritisk Bloggare, Influencer och Hobby Fotograf, grundare av creativelife.nu, Thercjournal.nu (vilande) och MAspotlight.se (vilande).
För övrigt är jag en mångsysslare som gillar design, att jobba med händerna och med alla material. Intresset för att skriva är min låga framåt.
Jag har ett behov av att utmana mig och att utvecklas vilket går att se i mina projekt. Att få se mina idéer bli till verklighet är en fröjd och en härlig känsla.

2016 råkade jag ut för en oförutsedd händelse som gav mig rörlighets problem. Men jag tog min sjukskrivning och gjorde den till något positivt. Att blogga och jobba som Influencer är nu min nya stora dröm och hoppas det kan bli min nya framtid.

Kontakt: Martin@creativelife.nu

Be Inspired / Be Creative

 

Stäng meny