Nytt år och nya utmaningar

Nytt år och nya utmaningar

Då har vi snart gjort första veckan på 2018 och ledigheten är slut.
Det här året kommer garanterat bli spännande med nya projekt och utmaningar.
Först och främst har jag bestämt mig för att gå lite utbildningar. Första får bli en starta eget utbildning, får se om jag kommer med nästa start i Februari.
Sedan får vi se vad vi kommer fram till där om vilka de andra utbildningarna blir.

En tillbakablick på 2017.
Ett år med upp och ner gångar, men med mycket framgång. Jag är mycket glad att så många av er kommer hit och gör ett besök samt prenumererar. Det får mig att brinna mer för bloggandet och skrivandet. Jag hoppas självklart att fler kommer hitta hit under 2018.
Året slutade kanske inte som jag ville när bloggen började låsa mig ute och jag var tvungen att installera om. Men man får se det med positiva ögon, nu får jag göra ett nytt tema och få en moderna design. 🙂

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Hoppas allt går bra för dig nu under. 2018

    1. Tack detsamma. Vi får fortsätta hjälpas åt så ska vi nog kunna få det att funka för oss båda. 🙂

    1. Detsamma detsamma 🙂

Kommentera

Stäng meny