Inspiration typography

God morgon mina vänner.
Här sitter man igen med datorn och en kopp kaffe vid sidan om. Som ni ser har jag gjort en egen Typograph tavla.
Jag råkade springa på detta citat av Edwin Land och fastnade väldig mycket för det. Så jag satte mig i Photoshop och fixade min egna Typography tavla och ramade in den. Ramen kommer från Ikea och heter RIBBA 30 x 40.
Så nu står den synligt på mitt datorbord för mig att se när jag tvekar över något. 🙂

Vad händer och sker annars idag? Jag ska ner till Arbetsförmedlingen och bråka med dem igen, fattar inte hur långsamt de jobbar. Hur svårt ska det vara att ge mig ett start datum till en coach? Det har nu tagit ca 2 månader för dem. Funderar på om det tar sådan tid bara för att jag tog Initiativet och frågade om jag kunde börja där. Hade de bestämt det utan mig så hade jag nog redan fått börja.

Sitter även och surfar runt på lite Halloween dekorationer som jag kan göra, det är ju snart dags för det.

Vad ska ni hitta på idag?

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Ska försöka bli frisk tänkte jag 😀 Hoppas din dag är bra 🙂

  1. Oki usch då det låter ju inge vidare. Själv känns det som man sitter och väntar på att man ska åka på en förkylning, sitter och små huttrar. 🙂 Du får krya på dig. Jo min dag är bra än så länge 😉 Sitter just nu och leker med Pinterest.

 2. Af är inte snabba alls 🙁

  Svar; Jag är gärna den första som tycker till er om er blogg 😀 Maila frågorna ni vill att jag svarar på till contact@missjennifer.se 🙂 Tack! kram

  1. Åhh vad kul, det ska bli spännande 🙂 Då ska jag snacka ihop mig med Ann-Louise ikväll så skickar jag ett mail så fort jag kan 🙂

 3. Svar: Ja mega jobbigt är det. Jag vill liksom inte säga för mycket förrens allt är 100% samtidigt som jag vill skrika ut det till hela världen haha och hur gör man där i det läget liksom? ? Tack Blev middag på Väla med bröderna och sonen 😀

  1. Kanske ska börja göra inlägg som lyder, Jag vet något som ni inte vet ? Skönt att höra att det blev av, vad blev det för smarrigt då?

 4. Den är inspirerade, hoppas det kan inspirera dig .AF är långsamma så är det bara..

  1. Tack, jo det hoppas jag med. Känner jag att jag blir rädd för att göra fel så är den bra att titta på 🙂 Jo de är långsamma när du själv tar initiativ, annars kör de över dig med hull och hår.

Kommentera

Stäng meny