Äntligen kom det

God kväll min vänner. Idag kom mitt efter längtade paket. Som ett barn på julafton sprang jag ner för att möta upp Jetpack för att ta emot paketet.
Men jag håller er på linan tills imorgon om vad paketet innehöll. 🙂
Vad har vi hittat på mer idag!
Jo vi var och tog en kaffe och tårta hos Christer Holm och Anna. Hade gärna stannat kvar men vi behövde hem då Ann-Louise syskonbarn och pappa skulle komma på besök medans deras Mamma var med hunden på hundskola. Efter maten tog vi barnen till den nya lekplatsen eftersom det var fint väder och det kändes dumt att sätta dem framför en film. Sedan blev det en Whisky och lite snack om vad vi ska göra med deras garage.

Det har varit en mycket härlig dag rakt igenom och min ångest har hållit sig i schack.
Hopps ni alla har haft en lika härlig Onsdag.

Leave a Reply

6 Comments on "Äntligen kom det"

Kommentera

Sort by:   newest | oldest | most voted
Christer Holm
Guest

Härligt att dagen blev bra…
🙂

icaibloggen
Guest

Sv: Tack för din kommentar! Det är hemskt att människor ska behöva uppleva det :/ Men ge upp, det gör jag inte, jag ska VINNA!! Hoppas allt är bra med dig! 🙂

Sofia Werlin - mammaliv & hälsoliv
Guest

Härligt att paketet kom tillslut 🙂

wpDiscuz