Här på Creativelife kan du läsa om våran vardag och allt inom kreativitet. Alla våra projekt och även gästande projekt. Bloggen utvecklas ständigt med nya kategorier och nya idéer.
Har ni några förslag på projekt eller utvecklings möjlighet så tveka inte att höra av er.
Creativelife.nu grundades 2014 som en sida för fotografering och 2016 utvecklades sidan till vad den är idag. Under första halv året har sidan vuxit sig större än vad den tidigare varit och fortsätter att växa.

JagMartin Andersson
Jag är en hårt självkritisk Bloggare, Skribent, Influencer och Hobby Fotograf, grundare av creativelife.nu, Thercjournal.nu och MAspotlight.se.
För övrigt är jag en mångsysslare som gillar design, att jobba med händerna och med alla material.
Jag har ett behov av att utmana mig och att utvecklas vilket går att se i mina projekt. Att få se mina idéer bli till verklighet är en fröjd och en härlig känsla.

Då jag råkade ut för en oförutsedd händelse 2016 som har gett mig problem att kunna jobba och röra mig normalt så har jag börjat få tänka outside the box.
Jag jobbar nu på att få sidan att utvecklas, bli mer självständig och förhoppnings vis ge mig en inkomst.
Känner du att du vill sponsra med något eller ingå i ett samarbete? tveka inte att höra av er.

Kontakt: Martin@creativelife.nu

Be Inspired / Be Creative

Ann-Louise Rasmussen
Jag är sambo med Martin och är co-Admin här på creativelife.nu. Skapande har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag gilla att göra andra glada och överraska med små hemma pysslade presenter. Naturen har alltid varit en viktig inspirationskälla för mig.

Kontakt: Annlouise@creativelife.nu